Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo RM |
Rok wyd.: | 2023 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 162x235 mm |
EAN: | 9788381510578 |
ISBN: | 978-83-8151-057-8 |
Data: | 2023-10-20 |
Opis książki:
Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb - pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami? Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola - gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.
Książka "Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby" - Wioleta Wójcik - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2023 r.