Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2024 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
EAN: | 9788381517966 |
ISBN: | 978-83-8151-796-6 |
Data: | 2024-10-04 |
Opis książki:
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem? W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.
Z Kulinarną Wiolą - pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów - zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!
Książka "Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin" - Wioleta Wójcik - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2024 r. Cena 30.58 zł. Zapraszamy na zakupy!