pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin

Autor książki:

Wioleta Wójcik

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2024
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
EAN: 9788381517966
ISBN: 978-83-8151-796-6
Data:2024-09-25
Cena wydawcy: 49.99 zł zapowiedź

Opis książki:

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem? W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.

Z Kulinarną Wiolą - pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów - zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!

Książka "Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin" - Wioleta Wójcik - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2024 r.