Tytuł książki:
Kulinarna Toskania
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 215x280 mm |
EAN: | 9788376261591 |
ISBN: | 978-83-7626-159-1 |
Data: | 2009-09-30 |
Cena wydawcy: 19.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia toskańska jest semplice, a prostota ta stanowi jej największą zaletę. Włoskie produkty są bardzo świeże i doskonałej jakości. A gdy dodać do tego namiętne zamiłowanie Włochów do gotowania, nie może dziwić, że toskańskie potrawy są po prostu pyszne. Te proste potrawy można z łatwością przyrządzić w dowolnym zakątku świata. Każdy zdoła przygotować własne pesto lub tagliatelle z owocami morza - i nie zajmie to wcale dużo czasu. Wielbiciele słodyczy znajdą tu przepisy na wspaniałe desery, takie jak florentynki czy figi w sosie pomarańczowym. Buon apetito!
Książka "Kulinarna Toskania" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2009 r.