Tytuł książki:
Kulinaria francuskie
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Konemann |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 468 s. |
Wymiar: | 275x320 mm |
EAN: | 9783829060479 |
ISBN: | 3-8290-6047-5 |
Data: | 2009-09-02 |
Cena wydawcy: 120.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Francja od dawna jest wyrocznią w sprawach kultury kulinarnej. Żaden innych kraj na świecie nie dysponuje podobnie niezmierzonym bogactwem specjałów, żaden nie ma choćby porównywalnej sieci znakomitych restauracji, w których tysiące kucharzy pielęgnuje tradycję wielkiej sztuki przyrządzania potraw i z godną podziwu inwencją przygotowuje nowe przysmaki. Poznajmy je bliżej...
Książka "Kulinaria francuskie" - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 468 stron i została wydana w 2003 r.