Tytuł książki:
Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska. Dla początkujących
Autor książki:
Małgorzata Caprari
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | KDC |
Rok wyd.: | 2002 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 658 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788389076113 |
ISBN: | 83-89076-11-X |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 5.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W książce zamieszczono zarówno najprostsze i najbardziej oszczędne, jak i wykwintne dania kuchni włoskiej, ale również dania rdzennie polskie.
Książka "Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska. Dla początkujących" - Małgorzata Caprari - oprawa twarda - Wydawnictwo KDC. Książka posiada 658 stron i została wydana w 2002 r.