Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 146x208 mm |
EAN: | 9788374690553 |
ISBN: | 83-7469-055-0 |
Data: | 2006-05-25 |
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia włoska zrobiła w ostatnim czasie w Polsce błyskawiczną karierę. Smakuje nam zarówno popularna pizza jak i wytworne carpaccio z wołowiny albo wędzonego łososia, lub delikatne tiramisu.
Alina Stradecka - entuzjastka zdrowej śródziemnomorskiej kuchni - podpowiada jak samodzielnie przygotować takie włoskie specjały, jak rosół z kluskami z sera, flaczki po genueńsku czy szpinakowo-serową lazanię.
Książka "Kuchnia włoska. Seria: Złota kolekcja" - Alina Stradecka - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2005 r.