pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska

Autor książki:

Marieluise Chrustl-Licosa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wiedza i Życie
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 160x200 mm
EAN: 9788371844980
ISBN: 83-7184-498-0
Data: 2006-11-13
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Polecamy tradycyjną kuchnię włoską w pigułce, czyli carpaccio, polentę, lasagnę, osso buco, risotto. Dzięki zjęciom i szczegółowoym objaśnienom wszystkie te potrawy może przyrządzić nawet nowicjusz. Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak.

Książka "Kuchnia włoska" - Marieluise Chrustl-Licosa - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2006 r.