Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wiedza i Życie |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788371844980 |
ISBN: | 83-7184-498-0 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Polecamy tradycyjną kuchnię włoską w pigułce, czyli carpaccio, polentę, lasagnę, osso buco, risotto. Dzięki zjęciom i szczegółowoym objaśnienom wszystkie te potrawy może przyrządzić nawet nowicjusz. Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak.
Książka "Kuchnia włoska" - Marieluise Chrustl-Licosa - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2006 r.