Tytuł książki:
Kuchnia włoska. Makaron
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo RM |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 165x230 mm |
EAN: | 9788377730751 |
ISBN: | 978-83-7773-075-1 |
Data: | 2013-02-20 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Fettuccine z pesto, tagiatelle z dynią i ricottą, sałatka z penne i kurczaka, farfalle z indykiem i żyrawiną, zupa ze spaghetii i brokułów - to brzmi znakomicie. A smakuje jeszcze lepiej! Proste przepisy na wspaniałe makaronowe dania sprawią, że zachwycisz każdego smakosza kuchni włoskiej. Z książki dowiesz się, jak przygotować wyśmienite zupy, przystawki, dania z drobiu, ryb i owoców morza - wszystkie z makaronem. Z dodatkiem sosów ziołowych, warzywnych i mięsnych nie tylko wspaniale smakują, ale mają także cenne wartości odżywcze, m.in. błonnik, białka i witaminy z grupy B. Sprawdzone przepisy i praktyczne porady. Podany czas przygotowania potrawy i jej kaloryczność.Książka "Kuchnia włoska. Makaron" - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.