pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska. Makaron

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo RM
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 165x230 mm
EAN: 9788377730751
ISBN: 978-83-7773-075-1
Data: 2013-02-20
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Fettuccine z pesto, tagiatelle z dynią i ricottą, sałatka z penne i kurczaka, farfalle z indykiem i żyrawiną, zupa ze spaghetii i brokułów - to brzmi znakomicie. A smakuje jeszcze lepiej! Proste przepisy na wspaniałe makaronowe dania sprawią, że zachwycisz każdego smakosza kuchni włoskiej. Z książki dowiesz się, jak przygotować wyśmienite zupy, przystawki, dania z drobiu, ryb i owoców morza - wszystkie z makaronem. Z dodatkiem sosów ziołowych, warzywnych i mięsnych nie tylko wspaniale smakują, ale mają także cenne wartości odżywcze, m.in. błonnik, białka i witaminy z grupy B. Sprawdzone przepisy i praktyczne porady. Podany czas przygotowania potrawy i jej kaloryczność.

Książka "Kuchnia włoska. Makaron" - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.