pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia włoska. Kulinarne odkrycia

Dane szczegółowe:
Wydawca: Axel Springer Polska
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 200x215 mm
EAN: 9788375587241
ISBN: 978-83-7558-724-1
Data: 2011-01-11
Cena wydawcy: 4.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W naszej książce Kuchnia włoska znajdą Państwo dziesiątki przepisów na wyborne przystawki zupy makarony risotto pizze i desery. Są proste w przygotowaniu ale aromatyczne jak żadne inne a smakiem przewyższają nawet najbardziej wyszukane frykasy. Do tego są zdrowe i niezbyt kaloryczne. Włosi kochają jeść choć nie mniej ważna jest dla nich panująca przy stole rodzinna atmosfera - musi przy nim zasiadać liczne grono krewnych i przyjaciół. Przy włoskim jedzeniu koniecznie trzeba cieszyć się życiem

Książka "Kuchnia włoska. Kulinarne odkrycia" - oprawa twarda - Wydawnictwo Axel Springer Polska. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.