Tytuł książki:
Kuchnia włoska. Kulinarne odkrycia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Axel Springer Polska |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 200x215 mm |
EAN: | 9788375587241 |
ISBN: | 978-83-7558-724-1 |
Data: | 2011-01-11 |
Cena wydawcy: 4.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W naszej książce Kuchnia włoska znajdą Państwo dziesiątki przepisów na wyborne przystawki zupy makarony risotto pizze i desery. Są proste w przygotowaniu ale aromatyczne jak żadne inne a smakiem przewyższają nawet najbardziej wyszukane frykasy. Do tego są zdrowe i niezbyt kaloryczne. Włosi kochają jeść choć nie mniej ważna jest dla nich panująca przy stole rodzinna atmosfera - musi przy nim zasiadać liczne grono krewnych i przyjaciół. Przy włoskim jedzeniu koniecznie trzeba cieszyć się życiem
Książka "Kuchnia włoska. Kulinarne odkrycia" - oprawa twarda - Wydawnictwo Axel Springer Polska. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.