Tytuł książki:
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania.
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parragon |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 384 s. |
Wymiar: | 220x280 mm |
EAN: | 9781405458788 |
ISBN: | 1-40545-878-X |
Data: | 2009-08-18 |
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy - oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota ich spróbowania.
Książka "Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania." - oprawa twarda - Wydawnictwo Parragon. Książka posiada 384 stron i została wydana w 2005 r.