Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 88 s. |
Wymiar: | 168x240 mm |
EAN: | 9788374693233 |
ISBN: | 83-7469-323-1 |
Data: | 2006-05-10 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Potrawy kuchni włoskiej zdobywają w Polsce coraz większe grono entuzjastów. Dlatego przygotowaliśmy dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej najbardziej oryginalne receptury rodem prosto ze słonecznej Italii. Ich autor - rodowity Włoch Giancarlo Russo, znany już Polakom z licznych programów telewizyjnych i różnorodnych imprez kulinarnych - tym razem zdradza tajniki swych sukcesów. Wszyscy chętni mogą się nauczyć, w jaki sposób profesjonalnie sporządzić carpaccio z prawdziwków, ragoět bolońskie czy słynne tiramisu.
Książka "Kuchnia włoska bez granic" - Giancarlo Russo - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 88 stron i została wydana w 2006 r.