Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 272 s. |
Wymiar: | 140x203 mm |
EAN: | 9788328063617 |
ISBN: | 978-83-2806-361-7 |
Data: | 2019-02-12 |
Cena wydawcy: 39.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo - to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
Książka "Kuchnia wegańska Przewodnik po produktach zastępczych" - Steen Celine - oprawa miękka - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2019 r.