Tytuł książki:
Kuchnia w pałacach, zamkach i dworach
Autor książki:
Barbara Kaniewska, Jarosław Cybulski
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Globalna Wioska |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 126 s. |
Wymiar: | 215x231 mm |
EAN: | 9788392064022 |
ISBN: | 978-83-9206-402-2 |
Data: | 2015-01-29 |
Cena wydawcy: 36.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia w pałacach, zamkach, dworach to wdzięczny temat. Z jednej strony mamy lata tradycji i zmian jakie w kuchni zachodziły w naturalny sposób, z drugiej zaś jest dzisiejsza rzeczywistość hoteli i restauracji w zabytkowych wnętrzach, gdzie nowa ich funkcja zakłada nie tylko oparcie kuchni na tradycji, ale i sprostaniu współczesnym potrzebom i oczekiwaniom gości.
Książka "Kuchnia w pałacach, zamkach i dworach" - Barbara Kaniewska, Jarosław Cybulski - oprawa miękka - Wydawnictwo Globalna Wioska. Książka posiada 126 stron i została wydana w 2014 r.