Tytuł książki:
Kuchnia tajska. Szybko i smacznie
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 48 s. |
Wymiar: | 195x240 mm |
EAN: | 9788327403285 |
ISBN: | 978-83-274-0328-5 |
Data: | 2013-02-19 |
Cena wydawcy: 8.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia tajska jest niesamowicie różnorodna pełna interesujących konsystencji i smaków. Łączy w sobie to co najlepsze w innych kuchniach orientalnych egzotyczne smaki Malezji ostrość syczuańskiej kuchni chińskiej kokosowe sosy z południowych Indii i aromatyczne przyprawy Arabii. Szybkie i proste przepisy na potrawy kuchni tajskiej. Wskazówki krok po kroku informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania. Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy. Dania łatwe w przygotowaniu niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego. Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.Książka "Kuchnia tajska. Szybko i smacznie" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 48 stron i została wydana w 2013 r.