Tytuł książki:
Kuchnia szefów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Rosikon Press |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 360 s. |
Wymiar: | 215x280 mm |
EAN: | 9788388848612 |
ISBN: | 978-83-8884-861-2 |
Data: | 2008-10-28 |
Cena wydawcy: 119.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia Szefów jest unikalnym zbiorem przepisów najlepszych dań przyrządzonych przez szefów kuchni hoteli Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol w Polsce. Album dedykujemy smakoszom wykwintnej kuchni. Oprócz 155 przepisów (każdy ilustrowany zdjęciem) są dołączone opisy niektórych niecodziennych składników oraz, przy trudniejszych daniach, pokazany jest sposób ich przygotowania.
Do każdego dania jest dobrany gatunek wina.
Książka "Kuchnia szefów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Rosikon Press. Książka posiada 360 stron i została wydana w 2008 r.