pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 156 s.
Wymiar: 115x190 mm
EAN: 9788381036535
ISBN: 978-83-8103-653-5
Data: 2020-05-14
25.17 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Opis książki:

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części "Kuchni survivalowej" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej), prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie), techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki, filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, sól, linijkę calową i centymetrową.

Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie cz. 2" - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 156 stron i została wydana w 2017 r. Cena 25.17 zł. Zapraszamy na zakupy!