Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 185x215 mm |
EAN: | 9783863800116 |
ISBN: | 978-38-6380-011-6 |
Data: | 2011-09-13 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
? Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne - marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję - są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
? Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
? Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Książka "Kuchnia Smakosza. Grzyby i owoce leśne" - Reinhardt Hess - oprawa miękka - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.