Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Śląskie ABC |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 215x135 mm |
EAN: | 9788388966071 |
ISBN: | 83-88966-07-3 |
Data: | 2014-03-11 |
Cena wydawcy: 42.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W książce znajdziesz opis bogatej tradycji śląskiego stołu. To oryginalna książka kucharska gdzie przepisy pełne są zdjęć każdego etapu przyrządzania potrawy. Przeczytasz tutaj o śląskich serwetach biksach głodzie świniobiciu kropelniczce świyncelniku szpajzie siemieniotce kołoczu dzikim szałocie ciaper-kapuście fazanie w galotach no i oczywiście o śląskich kluskach modryj kapuście roladach...
Książka "Kuchnia śląska" - Marek Szołtysek - oprawa twarda - Wydawnictwo Śląskie ABC. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2003 r.