Tytuł książki:
Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Autor książki:
Inna Łukasik, Agnieszka Koroś
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 584 s. |
Wymiar: | 215x275 mm |
EAN: | 9788375444773 |
ISBN: | 978-83-7544-477-3 |
Data: | 2012-10-25 |
Cena wydawcy: 99.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Książka "Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji" - Inna Łukasik, Agnieszka Koroś - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 584 stron i została wydana w 2012 r.