pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2016
Oprawa: twarda
Ilość stron: 320 s.
Wymiar: 170x241 mm
EAN: 9788380692770
ISBN: 978-83-8069-277-0
Data: 2016-03-10
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem? Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.

Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu.

Książka "Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 320 stron i została wydana w 2016 r.