Tytuł książki:
Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 170x241 mm |
EAN: | 9788380692770 |
ISBN: | 978-83-8069-277-0 |
Data: | 2016-03-10 |
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem? Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu.
Książka "Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 320 stron i została wydana w 2016 r.