Tytuł książki:
Kuchnia roślinna. Smak zdrowia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 215x275 mm |
EAN: | 9788327456250 |
ISBN: | 978-83-274-5625-0 |
Data: | 2017-01-27 |
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Czy wiesz że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin?Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów liści łodyg strączków korzeni i bulw a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa pomidora ziemniaka czy kapustę jak i mniej znane gatunki np. jarmuż czy skorzonerę.
Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól łąk i ogrodów
Książka "Kuchnia roślinna. Smak zdrowia" - praca zbiorowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2017 r.