pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia PRL-u w Chicago

Autor książki:

Czesław Chodkowski

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Graf-ika
Rok wyd.: 2016
Oprawa: twarda
Ilość stron: 312 s.
Wymiar: 130x225 mm
EAN: 9788365239082
ISBN: 978-83-65239-08-2
Data: 2016-03-18
40.76 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Książka "Kuchnia PRL-u w Chicago" - Czesław Chodkowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Graf-ika. Książka posiada 312 stron i została wydana w 2016 r. Cena 40.76 zł. Zapraszamy na zakupy!