Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Graf-ika |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 312 s. |
Wymiar: | 130x225 mm |
EAN: | 9788365239082 |
ISBN: | 978-83-65239-08-2 |
Data: | 2016-03-18 |
40.48
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis książki:
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Książka "Kuchnia PRL-u w Chicago" - Czesław Chodkowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Graf-ika. Książka posiada 312 stron i została wydana w 2016 r. Cena 40.48 zł. Zapraszamy na zakupy!