Tytuł książki:
Kuchnia polska (wersja pol.)
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parma Press |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x160 mm |
EAN: | 9788374191371 |
ISBN: | 978-83-7419-137-1 |
Data: | 2006-02-01 |
Cena wydawcy: 21.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność - wyborne nalewki owocowe.
Książka "Kuchnia polska (wersja pol.)" - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2008 r.