Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parma Press |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x160 mm |
EAN: | 9788377771730 |
ISBN: | 978-83-7777-173-0 |
Data: | 2019-03-06 |
Cena wydawcy: 29.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Tekst: Izabella Byszewska, zdjęcia: Christian Parma, 93 zdjęcia, 96 stron, format 17 x 16 cm, kreda błyszcząca 170 g/m2, oprawa twarda.
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodność polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność - wyborne nalewki owocowe.
Książka "Kuchnia. Polska (wersja hiszp.)" - Izabella Byszewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2019 r.