pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia polska na cztery pory roku

Autor książki:

Marta Krawczyk

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2013
Oprawa: twarda
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788378453543
ISBN: 978-83-7845-354-3
Data: 2013-09-11
pozycja niedostępna

Opis książki:

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Książka "Kuchnia polska na cztery pory roku" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2013 r.