Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788378453543 |
ISBN: | 978-83-7845-354-3 |
Data: | 2013-09-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
Książka "Kuchnia polska na cztery pory roku" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2013 r.