Tytuł książki:
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor książki:
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Publicat |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 528 s. |
Wymiar: | 165x245 mm |
EAN: | 9788324519156 |
ISBN: | 978-83-2451-915-6 |
Data: | 2012-01-20 |
Cena wydawcy: 44.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.
Książka "Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej" - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska - oprawa twarda - Wydawnictwo Publicat. Książka posiada 528 stron i została wydana w 2012 r.