pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

Dane szczegółowe:
Wydawca: Publicat
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 528 s.
Wymiar: 165x245 mm
EAN: 9788324519156
ISBN: 978-83-2451-915-6
Data: 2012-01-20
Cena wydawcy: 44.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.

Książka "Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej" - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska - oprawa twarda - Wydawnictwo Publicat. Książka posiada 528 stron i została wydana w 2012 r.