Kuchnia polska dla początkujących. Kulinarny niezbędnik
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Publicat |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 175x250 mm |
EAN: | 9788327125903 |
ISBN: | 978-83-2712-590-3 |
Data: | 2020-08-25 |
Opis książki:
Niezbędnik dla osób, które rozpoczynają przygodę kulinarną.
Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni. Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością.
Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto:
- informacje o produktach i ich wartości odżywczej,
- zasady racjonalnego żywienia,
- zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny,
- techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw,
- skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku.
Książka "Kuchnia polska dla początkujących. Kulinarny niezbędnik" - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska - oprawa twarda - Wydawnictwo Publicat. Książka posiada 320 stron i została wydana w 2020 r.