Tytuł książki:
Kuchnia piwosza. Zupy, sosy i przekąski
Autor książki:
Barbara Podgórska, Adam Podgórski, Anna Jach
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Studio Astropsychologii |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 208 s. |
Wymiar: | 100x200 mm |
EAN: | 9788373440289 |
ISBN: | 83-7344-028-3 |
Data: | 2006-01-10 |
Cena wydawcy: 18.40 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
"Kuchnia piwosza" to zbiór wyśmienitych przepisów dań do piwa i z dodatkiem piwa: napojów, sosów, przekąsek oraz zup, które pozwolą nie tylko zaspokoić pragnienie złocistym napojem, ale przede wszystkim delektować się wybornym smakiem królewskiego, europejskiego trunku.
Książka "Kuchnia piwosza. Zupy, sosy i przekąski" - Barbara Podgórska, Adam Podgórski, Anna Jach - oprawa miękka - Wydawnictwo Studio Astropsychologii. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2005 r.