Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | EDIPRESSE POLSKA |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 100 s. |
Wymiar: | 190x232 mm |
EAN: | 9788379459704 |
ISBN: | 978-83-7945-970-4 |
Data: | 2017-06-12 |
Opis książki:
Książka o gotowaniu stworzona wspólnie przez Ewę Chodakowską i Tomka Woźniaka, która idealnie łączy ich pasje. U Ewy to propagowanie zdrowego styl życia, u Tomka - tworzenie autorskich wersji potraw z różnych stron świata.
Znajdziesz tu 42 przepisy na dania na każdą porę dnia (śniadania, obiady, przekąski i desery), dostosowane do rozmaitych upodobań (mięsne, wegetariańskie, z owocami morza). Wszystkie potrawy są pyszne, zdrowe i obłędnie pachną, bo do każdej z nich ich używa się świeżych ziół -
przygotowując je, dowiesz się więcej o ich właściwościach czy najlepszych połączeniach z innymi produktami. Każde danie zostało opatrzone przez dietetyka informacją o wartości energetycznej i odżywczej, więc bez problemu dopasujesz je do swojej diety. Gotuj je, smakuj i częstuj nimi gości - wakacje to świetny moment, by pokazać, jakie z ciebie kulinarne ziółko!
Książka "Kuchnia pełna ziół" - Ewa Chodakowska, Tomek Woźniak - oprawa miękka - Wydawnictwo EDIPRESSE POLSKA. Książka posiada 100 stron i została wydana w 2017 r.