Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Baobab |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 148 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788389642233 |
ISBN: | 83-8964-223-9 |
Data: | 2009-02-10 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Autor od trzydziestu lat pracuje jako kucharz, z tego pięć w Polsce. Wykadowca szkoły gastronomicznej Instituto Tecnico Manager di Hotel w Livorno we Włoszech. Legitymuje się dyplomem Manipolotore di Pesci e Carni. Specjalista od spraw przygotowania ryb i mięs z sygnaturą wybitnego kucharza Scotto Divetta Raffaele.
Książka "Kuchnia Miriano toskańska radość gotowania" - Miriano Baldacci - oprawa twarda - Wydawnictwo Baobab. Książka posiada 148 stron i została wydana w 2006 r.