Tytuł książki:
Kuchnia miłosna. Afrodyzjaki
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788363559656 |
ISBN: | 978-83-63559-65-6 |
Data: | 2013-01-15 |
Cena wydawcy: 21.34 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość. Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Książka "Kuchnia miłosna. Afrodyzjaki" - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2013 r.