Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Firma Księgarska Jacek Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2004 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 190 s. |
Wymiar: | 175x245 mm |
EAN: | 9788389498342 |
ISBN: | 83-89498-34-0 |
Data: | 2009-03-28 |
Cena wydawcy: 23.94 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia meksykańska to różnorodność smaków i aromatów. Indiańskie składniki w połączeniu z wonnymi przyprawami Hiszpanii, Azji i Orientu dają wyjątkowe rezultaty. Autorki podają osiemdziesiąt przepisów na tradycyjne dania meksykańskie, przedstawione także na kolorowych fotografiach. Obszerny wstęp opowiada o historii kuchni Meksyku i jej podstawowych składnikach.
Książka "Kuchnia Meksyku" - Rita Hens, Renate Kissel - oprawa twarda - Wydawnictwo Firma Księgarska Jacek Olesiejuk. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2004 r.