Tytuł książki:
Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Videograf II |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 120x170 mm |
EAN: | 9788389232885 |
ISBN: | 83-89232-88-X |
Data: | 2006-01-14 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka jest wyborem sprawdzonych i przystępnie opracowanych przepisów Lucyny Ćwierczakiewiczowej, słynnej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowane według jej wskazówek doskonale nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.
Książka "Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory" - oprawa twarda - Wydawnictwo Videograf II.