pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light. Szkoła gotowania

Autor książki:

Barbara Toselli

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2018
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 195x240 mm
EAN: 9788379718030
ISBN: 978-83-7971-803-0
Data: 2018-11-26
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.

Odbiorcy
- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść
- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light
- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych
- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami

Książka "Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light. Szkoła gotowania" - Barbara Toselli - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2018 r.