Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light. Szkoła gotowania
Barbara Toselli
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Jedność |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 195x240 mm |
EAN: | 9788379718030 |
ISBN: | 978-83-7971-803-0 |
Data: | 2018-11-26 |
Opis książki:
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.
Odbiorcy
- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść
- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light
- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych
- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami
Książka "Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light. Szkoła gotowania" - Barbara Toselli - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2018 r.