Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wiedza i Życie |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788371845284 |
ISBN: | 83-7184-528-6 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Mieszkańcy Krety cieszą się dobrym zdrowiem i słyną z długowieczności. Ich kuchnia, w której dominują świeże warzywa, owoce, ryby i owoce morza, chude mięso i oliwa z oliwek, uchodzi za najsmaczniejszą i najzdrowszą. Gwarantuje długie życie w dobrej formie. Książka zawiera kilkadziesiąt propozycji potraw kuchni kreteńskiej, a także pomysły na różne dodatki. Opisuje również sposoby ich serwowania.
Książka "Kuchnia kreteńska" - Elisa Vergne - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2005 r.