Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 63 s. |
Wymiar: | 190x235 mm |
EAN: | 9788377735626 |
ISBN: | 978-83-7773-562-6 |
Data: | 2016-05-16 |
Opis książki:
Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!
Książka "Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku" - Keda Black - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 63 stron i została wydana w 2010 r. Cena 25.29 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.