pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów

Autor książki:

Kimiko Barber

Dane szczegółowe:
Wydawca: Fu Kang
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 200x260 mm
EAN: 9788324517596
ISBN: 978-83-245-1759-6
Data: 2009-05-15
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kuchnia japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kiniko Barber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne.

Książka "Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów" - Kimiko Barber - oprawa miękka - Wydawnictwo Fu Kang. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2009 r.