Kuchnia indyjska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Astrum |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 152 s. |
EAN: | 9788372779618 |
ISBN: | 978-83-7277-961-8 |
Data: | 2020-10-20 |
Opis książki:
Lubisz dobrze i niedrogo zjeść? Zależy Ci na własnym zdrowiu? Zastanawiasz się, dlaczego ludzie Wschodu żyją o wiele dłużej niż my? Czy wiesz, co sprawia, że Azjaci tak obficie doprawiają swoje potrawy? W książce Kuchnia indyjska znajdziesz odpowiedź na wiele z takich pytań. Dzięki zawartym w tym poradniku przepisom kulinarnym poczujesz smak i zapach Orientu, a co ważniejsze odkryjesz odtruwające, odchudzające, odmładzające i relaksujące właściwości przypraw i ziół, stosowanych we wschodnich kuchniach w przeogromnych ilościach.
Orientalne przyprawy uatrakcyjniają dania kuchni indyjskiej i dodają im smaku. Warto więc, abyśmy i my zaczęli w końcu z dobrodziejstw i bogactwa natury korzystać! A od kogo się uczyć, jeśli nie od najlepszych?
Książka "Kuchnia indyjska" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Astrum. Książka posiada 152 stron i została wydana w 2020 r.