Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SAMP |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 180x250 mm |
EAN: | 9788389822307 |
ISBN: | 83-8982-230-X |
Data: | 2008-11-14 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Tradycyjna paella i jej najbardziej znane odmiany oraz cenne wskazówki dla osób, które pragną skosztować tego południowego dania, a jednocześnie nie chcą rezygnować z diety wegetariańskiej i lekkiej kuchni; przepisy dla miłośników ryb i owoców morza; aromatyczne mięsa przyprawione ostrą papryczką; gazpacho o wielu smakach i znana na całym świecie sangria - te i wiele innych propozycji kulinarnych zamieszczonych w niniejszej książce pozwoli Wam poznać prawdziwy smak hiszpańskiej kuchni.
Książka "Kuchnia hiszpańska" - Camillo Massina - oprawa twarda - Wydawnictwo SAMP. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2005 r.