Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Zielona Sowa |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 254 s. |
Wymiar: | 190x230 mm |
EAN: | 9788374357289 |
ISBN: | 978-83-7435-728-9 |
Data: | 2008-11-18 |
Opis książki:
Zrównoważona dieta to klucz do wspaniałego samopoczucia oraz wymarzonej sylwetki. Skomponowanie modelu odżywiania dopasowanego do indywidualnych potrzeb, staje się niezwykle proste dzięki zawartym w niniejszej książce praktycznym informacjom oraz łatwym do zastosowania przepisom. Doświadczeni dietetycy pomagają czytelnikowi bez wyrzeczeń wprowadzić w życie zasady zdrowego odżywiania. Wskazują główne metody skutecznej kontroli wagi ciała. Proponują szeroki wachlarz przekąsek, śniadań, obiadów, kolacji i deserów, które zaspokoją gust każdego smakosza. W przystępny sposób uczą, jak szybko i łatwo przygotować wartościowe w składniki odżywcze, lekkie dla żołądka, a przy tym pyszne dania.
Osoby aktywnie uprawiające sport, zarówno zawodowo jak i rekreacyjnie, znajdą tu wiele porad dotyczących technik treningowych. Dowiedzą się również, jak rozpoznać i zaspokoić potrzeby żywieniowe własnego organizmu.
Książka "Kuchnia fitness" - Elżbieta Zarych (red.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Zielona Sowa. Książka posiada 254 stron i została wydana w 2008 r.