Kuchnia dla diabetyków. Przystawki, dania główne i desery
Britta Macho, Tina Schlag
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 220x240 mm |
EAN: | 9788372439246 |
ISBN: | 978-83-7243-924-6 |
Data: | 2011-08-22 |
Opis książki:
Nasze pożywienie powinno być lekarstwem, a nasze lekarstwo pożywieniem. Hipokrates Cukrzyca nie oznacza obecnie utraty radości z jedzenia wręcz przeciwnie! Specjalistki do spraw żywienia Britta Macho i Tina Schlag pokazują, jak można w łatwy i prosty sposób przygotowywać różnorodne potrawy ze zwyczajnych składników, czerpiąc z tego przyjemność. Nie trzeba całkowicie rezygnować z cukru, ani stosować specjalnej diety. Smaczne przystawki, bogate w błonnik przekąski, niskotłuszczowe dania mięsne zawierające dużą ilość warzyw, potrawy z ryb, a także słodkie przysmaki sprawią, że cała rodzina będzie odżywiać się rozsądnie i zdrowo. Takich potraw z przyjemnością skosztują również goście! Szybkie i różnorodne dania dla całej rodziny!
Książka "Kuchnia dla diabetyków. Przystawki, dania główne i desery" - Britta Macho, Tina Schlag - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2011 r.