Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku
Katarzyna Wójcik, Katarzyna Gąsior, Katarzyna Szybiak, Maria Janowska, Katarzyna Łożyńska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WIEDZA I PRAKTYKA |
Rok wyd.: | 2022 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 209 s. |
EAN: | 9788382765496 |
ISBN: | 978-83-8276-549-6 |
Data: | 2022-10-24 |
Opis książki:
W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: Same przepisy nam nie wystarczają. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy - wraz z dietetykami i specjalistami żywienia - stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania na słodko, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.
-śniadania,
-lunche,
-obiady,
-kolacje,
-desery,
-podwieczorki,
-przekąski.
Książka "Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku" - Katarzyna Wójcik, Katarzyna Gąsior, Katarzyna Szybiak, Maria Janowska, Katarzyna Łożyńska - oprawa miękka - Wydawnictwo WIEDZA I PRAKTYKA. Książka posiada 209 stron i została wydana w 2022 r. Cena 61.15 zł. Zapraszamy na zakupy!