pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku

Dane szczegółowe:
Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA
Rok wyd.: 2022
Oprawa: miękka
Ilość stron: 209 s.
EAN: 9788382765496
ISBN: 978-83-8276-549-6
Data: 2022-10-24
61.15 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: Same przepisy nam nie wystarczają. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy - wraz z dietetykami i specjalistami żywienia - stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania na słodko, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.

-śniadania,
-lunche,
-obiady,
-kolacje,
-desery,
-podwieczorki,
-przekąski.

Książka "Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku" - Katarzyna Wójcik, Katarzyna Gąsior, Katarzyna Szybiak, Maria Janowska, Katarzyna Łożyńska - oprawa miękka - Wydawnictwo WIEDZA I PRAKTYKA. Książka posiada 209 stron i została wydana w 2022 r. Cena 61.15 zł. Zapraszamy na zakupy!