pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia bez cholesterolu

Autor książki:

Tadeusz Barowicz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 125x187 mm
EAN: 9788374046381
ISBN: 978-83-7404-638-1
Data: 2008-12-01
pozycja niedostępna

Opis książki:

UWAŻAJ Z KTÓRYM CHOLESTEROLEM TRZYMASZ! Jest zły i dobry, a to ile go krąży po naszym organizmie zależy głównie od tego, co jemy. Złe wyniki cholesterolowe grożą zawałem lub rozwojem choroby miażdżycowej. Dlatego należy uważać na pokarmy wysokokaloryczne, o nadmiernej ilości tłuszczu. Przeciętny Polak spożywa dziennie więcej mg cholesterolu niż statystyczny uropejczyk lub Amerykanin (choć ani biją wszelkie rekordy nieprawidlowego odżywiania). Pora wypowidzieć walkę niewłaściwym nawykom. W książce jest prawoe 200 przepisów na przekąski, zupy, dania obiadowe mięsne lub rybne, desery i słodycze. Pysznośći! A jak przyjemnie, że niegroźne dla zdrowia.

Książka "Kuchnia bez cholesterolu" - Tadeusz Barowicz - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 192 stron i została wydana w 2007 r.