Kuchnia bez chemii. W zgodzie z naturą. (bez konserwantów, bez herbicydów, bez sterydów)
Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 165x220 mm |
EAN: | 9788377072578 |
ISBN: | 978-83-7707-257-8 |
Data: | 2018-12-05 |
Opis książki:
Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?
Z naszej książki dowiesz się m.in., dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów oraz mięsa bez sterydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
Książka "Kuchnia bez chemii. W zgodzie z naturą. (bez konserwantów, bez herbicydów, bez sterydów)" - Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2018 r. Cena 17.98 zł. Zapraszamy na zakupy!