Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 190x250 mm |
EAN: | 9788327441591 |
ISBN: | 978-83-274-4159-1 |
Data: | 2016-01-14 |
Cena wydawcy: 24.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Przywiązujesz wagę do tego co jesz i czym karmisz bliskich Niejednokrotnie zastanawiałeś się jak unikać niepożądanych czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku Koniecznie przeczytaj tę książkę Dzięki autorkom dyplomowanym specjalistkom żywieniowym dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
Książka "Kuchnia bez chemii" - Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2016 r.