Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Firma Księgarska Jacek Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2004 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 255 s. |
Wymiar: | 215x280 mm |
EAN: | 9788389498700 |
ISBN: | 83-89498-70-7 |
Data: | 2009-03-28 |
Cena wydawcy: 20.20 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka proponuje ponad 140 przepisów na dania z Chin, Tajlandii, Indii i innych części Azji. Większość przepisów zawiera sugestie z czym najlepiej podać daną potrawę, dobre rady, ułatwiające przygotowanie dań lub zawierające informacje dotyczące produktów charakterystycznych dla kuchni azjatyckich.
Książka "Kuchnia azjatycka" - Marc Maula (red.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Firma Księgarska Jacek Olesiejuk. Książka posiada 255 stron i została wydana w 2004 r.