pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kuchnia azjatycka

Autor książki:

Adam Banaszkiewicz

(tłum.)
Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 235x305 mm
EAN: 9788376260679
ISBN: 978-83-7626-067-9
Data: 2009-08-19
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Podstawą kuchni Wschodu jest różnorodność. Idąc na kolację do indonezyjskiej chińskiej japońskiej czy wietnamskiej restauracji powinniśmy spodziewać się wyjątkowego wyboru dań. Choć na pierwszy rzut oka mogą wydawać się skomplikowane - w niecodzienny sposób łączą bowiem obce dla nas niezwykłe smaki - bez problemu można je też przygotować samodzielnie w domu. Składniki nawet te najbardziej egzotyczne są dziś u nas powszechnie dostępne w supermarketach co pozwala szybko przygotować orientalne przyprawy Zbiór ponad 100 przepisów pomoże przygotować zarówno wykwintny pięciodniowy obiad jak zwykły codzienny posiłek. Możliwość wyboru spośród azjatyckich sałatek zup dań głównych przystawek i pysznych deserów z pewnością każdego zadziwi i zainspiruje. Dajcie się więc oczarować i zaskoczyć ponad stu przepisom przedstawionym w tej książce

Książka "Kuchnia azjatycka" - Adam Banaszkiewicz (tłum.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2009 r.