Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | ZNAK |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 165x210 mm |
EAN: | 9788324025565 |
ISBN: | 978-83-240-2556-5 |
Data: | 2014-04-17 |
Opis książki:
Czy masz ochotę na kremowe lody waniliowe z dodatkiem aksamitnego advocata soczystych malin kusząco dojrzałych brzoskwiń z nutą orzeźwiającej mięty Przepis na Copa melba znajdziesz na stronie 144. W książce znajduje się ten i blisko 60 innych przepisów pochodzących z czterech ostatnich sezonów programu Kuchenne Rewolucje. Dzięki nim przygotujesz sycące zupy aromatyczne mięsa wyśmienite desery. Niech Twoją kuchnię wypełni kusząca woń świeżych ziół pełne kolorów warzywa i owoce wyraziste smaki mięs. Magda Gessler najbardziej znana polska restauratorka i kreatorka smaku zdradza przepisy które odmieniły kulinarne oblicze Polski. Zainspiruj się i zrewolucjonizuj kuchnię w swoim domu
Książka "Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler" - Magda Gessler - oprawa miękka - Wydawnictwo ZNAK. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2014 r.