podręcznik:
Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik dla zasadniczej szkoły podstawowej
autor:
Wiesława Grzesińska

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 1000x00 mm |
EAN: | 978830209178001 |
ISBN: | 83-02-09178-2 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 21.02 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Przepraszamy bardzo, pozycja Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik... nie ma jeszcze opisu.
Podręcznik „Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik dla zasadniczej szkoły podstawowej” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.