Tytuł książki:
Kucharz & Gastronom. Vademecum
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 680 s. |
Wymiar: | 205x295 mm |
EAN: | 9788375444780 |
ISBN: | 978-83-7544-478-0 |
Data: | 2012-10-03 |
Cena wydawcy: 165.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.
Książka "Kucharz & Gastronom. Vademecum" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 680 stron i została wydana w 2012 r.