pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kucharz & Gastronom. Vademecum

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 680 s.
Wymiar: 205x295 mm
EAN: 9788375444780
ISBN: 978-83-7544-478-0
Data: 2012-10-03
Cena wydawcy: 165.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.

W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.

Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.

Książka "Kucharz & Gastronom. Vademecum" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 680 stron i została wydana w 2012 r.